Kvinnefelleskap og kreativ selvutfoldelse

Henvender seg til deg som kvinne som ønsker å utforske og fordype kontakten med deg selv igjennom kvinnefellesskap og kreativ selvutfoldelse.

Vi møtes i kvinnefelleskapet og bruker maling, pust og meditasjon, og kroppsbevegelse/dans som fordyper kontakten innover igjennom hjertets visdom og utover i kvinnefelleskapet.

Vi vil sammen fordype oss i de skapte uttrykk og reflektere over det som oppstår. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter for å delta. Du må bare ha lyst til å arbeide med deg selv sammen med andre.

Gruppe energien både forsterker og støtter fordypelsesprosessen og vi jobber med ulike temaer som manifesterer seg i gruppen og som for eksempel kan være: det indre barnet, sårbarhet, sensitivitet, det feminine og maskuline, spiritualitet, symboler og arketyper.

Gruppeforløp som deles over 5 ganger, 3 timer per gang.

Kostnad: kr 400,- per gang, totalt 2000,- inkludert kursmateriell, kaffe og te.

Deltagere: Maks 6 - 8 personer.

Bindende påmelding for hele forløpet - Ved påmelding sendes faktura på e-post og betalt faktura bekrefter plass.Har du spørsmål ta kontakt med meg på e-post: trinelise@aliciakunstterapi.no eller tlf. 97654789.

 

Dine opplysninger behandles varsomt og etter gjeldene regler for personvern.

Les gjerne virksomhetens personvernerklæring

Følg  Alicia Kunstterapi:

Kontakt:

Alicia Kunstterapi/Trine Lise Iversen

E-post: trinelise@aliciakunstterapi.no

Tlf. +47 976 54 789.

Orgnr: 913754026

Copyright © 2020 Alicia Kunstterapi - Alle rettigheter reservert.