Velkommen til Alicia Healing og Kunstterapi

Jeg har en intensjon og et håp om å kunne inspirere deg til å se verdien i å søke innover i deg selv, utforske og omfavne, å leve etter din egen sanne natur.

IMG_3149.jpg

Jeg heter Trine Lise Iversen Eilertsen og er intuitiv healer, aktivitør med fagbrev og har videre utdanning i psykisk helse arbeid, og er kunstterapeut med spesial kompetanse i kunstneriske og kreative metoder.


Bakgrunn og inspirasjon

 

Livet mitt startet i Båtsfjord i Finnmark og mye av min barndom ble også i Lofoten.

I dag bor jeg i Harstad, er gift med Trond og jeg er mor til 3 voksne barn og bestemor til 2.

 

Selve livet har lært meg mye og gitt meg erfaring på at ut fra dype kriser kan det gro nytt liv, et liv med mer glede og et liv som gir mening.

Jeg har selv opplevd å miste min kjære like før fødselen av vårt felles barn og vet noe om hvor vondt det å være i sorg. 

Kunstterapi kom inn i livet mitt i en periode der jeg var på søken etter nye verktøy som kunne gi meg et påfyll jeg trengte, i tillegg til healing og meditasjon som allerede var en del av min hverdag. 

Som elever under kunstterapi utdanningen måtte vi jobbe med egen historie og jeg lærte og mye gjennom både mine egne og andres prosesser. 

Det har gitt meg styrke til å stå i egen kraft og være den jeg er og takle sorg og kriser på en annen måte enn før.

 

Bakgrunn og erfaring

Bygger på min egen erfaring fra faglig - og erfaringsbasert kompetanse, i tillegg til mine egne sterke fysiske og mentale prosesser. Og erfaring fra arbeid i det offentlige helsevesenet, bl.a. mennesker med psykisk utviklingshemming og spesialisthelsetjenesten rus og psykiatri, samt arbeid i egen praksis med healing, meditasjon og kunstterapeutiske metoder.

​​

Faglig utdanning

Kunsterapiutdanning fra Sattva Kunstterapeutiske Institutt

Grunnutdanning, 2008-2010 og videreutdanning, 2017-2019.

Aktivitørutdanning ved Lakselv vgs, Porsanger 

Og videreutdanning i psykisk helsearbeid ved fagskolen i Troms;

med fordypning Sorg og Sorgarbeid.

Verv

Styremedlem i Kunstterapiforeningen Norge fra 2019 -

Medlem i Kunstterapiforeningen Norge og Det Norske Healerforbundet.